Huizen
6 juli 2023
 

Ex topscheidsrechter Bjorn Kuipers zet deze villa te koop.

Multi miljonair en ex topscheidsrechter zet zijn riante vrijstaande villa met oprijlaan te koop voor een prijs waar je in Amsterdam niets bijzonders voor koopt.. Geniet van het binnenkijken...

BJORN KUIPERS CARRIERE

Internationaal nam ex topscheidsrechter Bjorn Kuipers afscheid door de EK Voetbal finale in 2021 te fluiten tussen Engeland en Italie. In Nederland was zijn laatste wedstrijd de finale tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Bjorn was niet alleen succesvol als scheidsrechter maar ook als zakenman.. Hij is multi miljonair geworden van twee supermarkten. Hij gaat nu een villa laten bouwen in Oldenzaal en zijn huidige vrijstaande villa heeft hij te koop gezet voor een prijs van 1.095.000 euro.

Een  bedrag waar je in Amsterdam niets bijzonders voor krijgt. Hij kocht de villa in 2006 voor een bedrag van 720.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 725.000 euro. Een winst van tegen de vier ton gloort dus aan de horizon.

BJORN KUIPERS VILLA INDELING

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De villa heeft een woonoppervlakte van 408 vierkante meter en telt in totaal tien kamers, waaronder vier slaap- een eet- en twee badkamers. Verder beschikt de villa over twee kantoorruimtes.

De woonkeuken, voorzien van vloerverwarming, is zeer luxe en van alle denkbare inbouwapparatuur voorzien en geeft toegang tot de tuin die op het westen is gelegen. De villa beschikt over een oprijlaan en een carport voor twee auto's.

Meest gelezen