Huizen
29 september 2023
 

Bingo voor voetballer Hakim Ziyech. Zie beelden

Die is paar miljoen rijker...

ZIE HIER ALLE FOTO;S VAN DE MILJOENENVILLA  ( naar beneden scrollen)

Voetballer Hakim Ziyech, bijgenaamd 'De Tovenaar', zette recent zijn droomvilla in Vinkenveen te koop voor een vraagprijs van 7,5 miljoen euro en deze is nu verkocht.

Hakim, die momenteel na eerder gespeeld te hebben bij Ajax en Chelsea bij de Turkse club Galatasaray speelt, kocht de villa in 2020 voor 3.875.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 4,5 miljoen euro.

Er lijkt dus een aardige winst aan de horizon te gloren voor de voetbalmiljonair, maar hij heeft de villa na aankoop stevig onderhanden laten nemen, maar een paar miljoen euro winst kan hij zeker in zijn zak steken en de koper krijgt echt een parel in handen.

Ga maar na: een woonoppervlakte van 515 vierkante meter, totaa tien kamers verdeelt over twee woonlagen, een thuisbioscoop, een verwarmd buitenzwembad met infinity pool met watervallen en een welness van maar liefst 71 vierkante meter.

Plus een volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan. De villa ligt aan de Vinkenveense Plassen. Kortom; een echte droomvilla.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl

Meest gelezen