Huizen
1 augustus 2023
 

Hakim Ziyech gaat weer in zijn droomvilla met zwembad en aanlegsteiger wonen. Zie alle foto's

Alleen al voor deze schitterende villa met zwembad, eigen aanlegsteiger en een overkapte buitenkamer zou hij moeten terugkeren naar Ajax.

Hakim Ziyech wil, zo zeggen goed ingevoerde bronnen terugkeren naar Ajax. Bij Chelsea komt hij niet echt aan spelen toe. Andere transfers mislukten om diverse redenen en hij ziet het liefst zich weer voetballen bij Ajax.

Dan is het zeker dat Hakim gaat wonen in zijn prachtige miljoenen villa in Vinkenveen. Hij kocht het optrekje voor een bedrag van 3.875.000 euro en deed goede zaken. De vraagprijs lag namelijk op 4,4 miljoen euro

De vrijstaande droomvilla heeft een totale woonoppervlakte van 565 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt tien, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

Overbodig om te melden dat de keuken zeer luxe is en voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. Ook is er een bijgebouw waarin zich de verwarmde garage bevindt voor 3 auto's, een hobbyruimte en een botenhuis.

Natuurlijk beschikt Ziyech ook over een eigen aanlegsteiger. Zwemmen kan in het verwarmde zwembad met douche. Omkleden kan in het zwembadhuis inclusief kleed- en badruimte.

In de tuin zijn diverse zonneterrassen, waarbij een overkapte buitenkamer met eet- en loungegedeelte en .... een open haard. Het zal hem dus aan niets ontbreken.

meer voetbalnieuws? ga naar voetbalflitsen.nl

Meest gelezen