Huizen
12 juni 2022
 

Zo woont Feijenoord trainer Arne Slot. Zie foto's

En dat is niet zomaar een pand

Arne Slot, die na zes jaar Feijenoord het landskampioenschap heeft bezorgd, woont in Zwolle in een prachtig monumentaal herenhuis. Overigens goed nieuws voor Feijenoord nu Arne niet is gezwicht voor de aanbieding van de Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur, maar nog voor 1 jaar heeft getekend bij de Rotterdammers.

Het optrekje waar hij met zijn gezin woont, dateert al van 1881 en bevindt zich in het centrum van Zwolle. Een zeer gezellige lokatie. Arne heeft voor het optrekje een bedrag betaald van 1.150.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro.

De woonoppervlakte bedraagt 265 vierkante meter. Het huis bestaat uit zeven kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de zeer luxe keuken, die van alle gemakken is voorzien van o.a. diverse inbouwapparatuur. Tevens kan Arne er zijn kantoor vestigen.

Er is een zij- en een voortuin met een zeer gezellig terras. Eerder kocht hij al een appartement met zeezicht in Egmond aan Zee. Deze kocht Arne kort na zijn ontslag bij AZ.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflisten.nl

Meest gelezen