Huizen
17 juli 2023
 

Wesley Hoedt en Emma Heesters uit elkaar en hij zet gelijk zijn miljoenen penthouse te koop. Zie foto's

En wat voor een penthouse? Schitterend....

Na drie jaar is de relatie tussen voetballer Wesley Hoedt en zangeres Emma Heesters tot een einde gekomen. Er gingen al langere tijd geruchten rond, dat Wesley vreemd zou zijn gegaan. Maar daar rept Emma met geen woord over, nadat zij op Insta de breuk bekend maakte.

WESLEY HOEDT CARRIERE

Wesley voetbalde tot voor kort bij Anderlecht in Belgie, maar na in onmin te zijn geraakt met de club, speelt hij nu bij de Engelse club Watford FC. Blijkbaar heeft de breuk en overgang naar de Engelse club hem doen besluiten zijn penthouse in Amsterdam recent te koop te zetten voor 4,8 miljoen euro.

WESLEY HOEDT PENTHOUSE

Zelf kocht hij dit schitterende penthouse voor 4,1 miljoen en zonder hypotheek. Het kan hem dus een leuke winst van 7 ton euro opleveren. Wat krijgt de koper hiervoor? Het penthouse is gelegen op de 22ste verdieping, dus een mooi uitzicht is een zekerheid.

De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 500 vierkante meter en in totaal telt het penthouse negen kamers. En niet te vergeten het verwarmde zwembad met jetstreams op het dakterras van 280 vierkante meter.. Zeker dat Emma en Wesley hier menig romantisch uurtje hebben doorgebracht.

Verder beschikt het optrekje nog over een bioscoop, een muziekstudio en twee gastenkamers met eigen badkamers. Uiteraard is de keuken helemaal top en voorzien van alle benodigheden. In de garage is plaats voor drie auto's.

Emma zal er vanaf nu niet meer van kunnen genieten en Wesley uiteraard ook niet meer.

Meest gelezen