Huizen
31 juli 2023
 

Feijenoord speler Quinten Timber koopt waanzinnig appartement met zwembad. Zie alle foto's

En heeft ook nog eens een adembenemend uitzicht....

Quinten Timber ligt op dit moment een beetje overhoop met Feijenoord, omdat hij een basisplaats als rechtsback zelf niet ziet zitten. Hopelijk worden de leiding van de Rotterdam en Quinten het alsnog snel met elkaar eens.

PRIJS APPARTEMENT

Een half jaar geleden kocht Quinten, die voor 8,5 miljoen euro overkwam van FC Utrecht, een schitterend appartement in Rotterdam met een woonoppervlakte van 141 vierkante meter.

Hij betaalde hiervoor 890.000 euro, terwijl de vraagprijs op 949.500 euro lag. Hij kan dus zeer goed onderhandelen, want kreeg dus maar liefst bijna 60.000 euro van de vraagprijs af.

INDELING APPARTEMENT

Tevens liet hij er een hypotheek op vestigen van zeven ton euro. Zijn appartement beschikt over drie kamers; twee slaap- en 1 badkamer. Het optrekje ligt op de 11e verdieping, zodat een prachtig uitzicht verzekerd is.

De keuken is overigens zeer luxe. Heeft een eilandopstelling met barfunctie en is uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. 

ZWEMBAD

Het appartement isook nog eens voorzien van vloerverwarming en Quinten mag onbeperkt gebruik maken van het zwembad en de healthclub.

Parkeren van de auto kan in de ondergrondse parkeergarage.

meer voetbalnieuws vind je op voetbalflitsen.nl

Meest gelezen