Huizen
27 juli 2023
 

Donny van de Beek gaat weer in zijn Nederlandse woonboerderij wonen. Zie alle foto's

Nu het vrijwel zeker is dat Donny Manchester United inruilt voor Ajax gaat hij op zeker weer terug naar deze boerderij

Donny van de Beek lijkt terug te keren naar zijn oude club Ajax. Hij speelt nu bij Manchester United van Erik ten Hag, maar ziet een terugkeer wel zitten.

ZOVEEL MOET DONNY VAN DE BEEK KOSTEN

Ajax zal diep in de buidel moeten tasten, want United wil 23,3 miljoen euro vangen. Dat is al een verlies, want zij betaalde Ajax toentertijd 32 miljoen euro.

Ajax is overigens niet de enige club die belangstelling heeft. Ook Feijenoord toont interesse, alsmede AS Roma en AC Milan plus nog een aantal Engelse clubs

Als Donny terugkeert naar Nederland gaat hij op zeker wonen zijn woonboerderij in het plaatsje Nijkerkerveen, dat iets buiten Amersfoort ligt.

BOERDERIJ DONNY VAN DE BEEK

Donny heeft de vrijstaande boerderij gekocht voor iets onder de 725.000 euro, vrijwel gelijk aan de toenmalige vraagprijs.

Hij vestigde er een hypotheek op van 3 ton euro. De rest betaalde hij uit eigen middelen. De boerderij moest wel stevig worden opgeknapt, maar is een heerlijke plek om tot rust te komen.

Buiten de boerderij zijn er ook nog bijgebouwen op het perceel van 6000 vierkante meter, waar hij alle kanten mee op kan. De woonoppervlakte van de boerderij bedraagt 200 vierkante meter.

Totaal aantal kamers is zes, waaonder vier slaapkamers en twee badkamers. Donny heeft het optrekje flink laten verbouwen om het om te toveren tot zijn droompaleis.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl

Meest gelezen