Huizen
17 september 2023
 

Bondscoach Ronald Koeman zet zijn Amsterdamse dubbele bovenhuis te koop. Zie foto's

En Ronald harkt hiermee een leuke winst binnen....

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands Elftal die nu probeert met het elftal zich te kwalificeren voor het EK Voetbal in Duitsland, heeft zijn strak en luxe ingerichtte dubbele bovenhuis in Amsterdam Oud- West te koop gezet voor een vraagprijs van 1.275.000 euro.

DIT VERDIENT RONALD KOEMAN AAN ZIJN OPTREKJE

Zelf kocht hij de woning in 2017 voor een bedrag van 910.000 euro en deze betaalde geheel met eigen geld. Bij verkoop op de vraagprijs scoort onze bondscoach een winst van 365.000 euro.

DIT KRIJGT DE KOPER VOOR ZIJN GELD.

De koper krijgt voor het geld een zeer luxe dubbelboven met een woonoppervlakte van 147 vierkante meter. De woning beschikt over totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Op de beneden verdieping bevindt zich het woon- en eetgedeelte en op de verdieping er boven de vier slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een overloop naar het dakterras van 28 vierkante meter..

De keuken is zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland. Allemaal even modern en straks. De gehele woning is ook nog eens voorzien van vloerverwarming.

Zelf woont Ronald, als hij in Nederland is, in dit penthouse in Noordwijk

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl

Meest gelezen